Pomoćnik gradonačelnika Saša Simić razrešen dužnosti

Kako Valjevska posla saznaju, pomoćnik gradonačelnika Saša Simić (SNS) primio je Rešenje o razrešenju i on više neće obavljati tu funkciju od ponedeljka, 10. septembra. Rešenje o razrešenju pomoćnika gradonačelnika Grada Valjeva za urbanizam i održivi razvoj, kako glasi pun naziv funkcije koju je Simić obavljao nešto više od dve godine, potpisao je gradonačelnik Slobodan Gvozdenović.

Saša Simić (Izvor: Facebook, lični profil)

Za sada nisu poznati razlozi koji su doveli do razrešenja dužnosti Simića, koji je bio jedan od trojice gradonačelnikovih pomoćnika, a jedan od dvojice izabranih iz redova SNS-a. Takođe je nepoznato da li će Simić biti zamenjen nekim iz redova naprednjaka ili će gradonačelnik ostati da radi samo sa preostalim pomoćnicima, Miroslavom Pimićem (SNS) i Nikolom Radojičićem (SPS).

Diplomirani ekonomista Saša Simić, koji je sa pozicije poreskog inspektora imenovan za pomoćnika gradonačelnika u sazivu novog gradskog rukovodstva pre dve godine, nije želeo da da izjavu niti da komentariše za Valjevska posla rešenje o razrešenju koje mu je uručeno.

M.P.M.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.