PORAZI VALJEVA I SRBIJANKE, PRVI TRIJUMF VA-014

Odbojkašice Valjeva su u 6. kolu Prve lige Srbije doživeli poraz od Zlatibora u Čajetini 1-3 (20-25, 25-21, 20-25, 19-25). “Devojke su igrale bez volje i slabo u napadu tako da, uprkos dobrom prijemu, nismo uspeli da ostvarimo nešto više na ovom gostovanju zbog neobjašnjivog odsustva želje kod mojih učenica.” – bio je iskren Rajko Stojanović, šef stručnog štaba Valjeva. U sledećem kolu Valjevo dočekuje Leskovac 98.

VA-SPAS9

Timotić u akciji na mrežu tokom utakmice između VA-014 i Spasa u Valjevu

Kolubara iz Lazarevca je prekinula pobednički niz Srbijanke slaveći 3-1 (23-25, 25-16, 25-14, 25-19) u derbiju 6. kola Druge lige Centar. “Iako smo dobili prvi set, posle toga je zavladala totalna odsutnost. Ispoljili smo lošu igru u bloku i napadu, Bojićeva i Blagojevićeva kao da nisu bile na terenu od trećeg seta. Takođe smo zakazali u prijemu. Naredni protivnik je ekipa Lazarevca u Valjevu idućeg vikenda.” – izjavio je Mile Rakić trener Srbijanke.

VA-014 je najzad ostvario prvu prvenstvenu pobedu pošto je u 6. kolu Druge lige Centar bio bolji od Crnjanskog u Beogradu 3-1 (24-26, 25-16, 25-19, 25-19). Trener valjevskog drugoligaša Vojin Knežević je izjavio posle prve pobede svojih učenika: “Odgovornost na terenu i maksimalna fokusiranost. Dečaci su konačno odigrali utakmicu na nivou kojeg želim. Polako dolazi do izražaja rad a samim tim dobijamo i lidere ekipe. Mladi su i bilo je potrebno vremena da se vidi od koga mogu da izvučem maksimum. Čeka nas ponovo težak period i jake utakmice ali se spremamo za drugi deo sezona gde će biti protivnici našeg nivoa. Verujem u bolji nastavak sezone.”

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.