POSLE NOVOG PORAZA, BUDUĆNOST KRUŠIK JEDNOM NOGOM U ZONI

Posle jučerašnjeg neuspeha na svom terenu protiv požarevačkog Mladog radnika i minimalnog poraza 0-1 (0-0) u 32. kolu Srpske lige Zapad, Budućnost Krušik je jednom nogom u zoni. Da li će se ostvariti najcrnji scenario po valjevskog srpskoligaša zavisi od toga šta će ekipa Srđana Jovanovića uraditi u poslednja dva kola, protiv Slobode u Užicu i Sloge 33 iz Petrovca na Mlavi u Valjevu. Naravno, bitna je i odluka Takmičarske komisije Zapada u vezi neodigrane utakmice u Kragujevcu sa Sušicom.

Sport Valjevo

Izuzetno loša igra i nemoć oslabljenih Valjevaca ne daju mnogo nade u završnici prvenstva jer je za opstanak potrebno 50 bodova a Budućnost Krušik ima 44 i utakmicu manje. Domaćin je ponovo pružio očajnu i rastrganu igru sa mnogo grešaka i nesposobnosti da kreira pravu fudbalsku priliku u meču u kome je doživeo četvrti uzastopni poraz. Duel dve ugrožene ekipe doneo je slab fudbal, bez pravih šansi, posebno u prvih 45 minuta. Valjevci su nešto konkretnije pokušavali preko veterana Paunovića u samom početku a Mladi radnik je mogao više da učini kad je Stojanović šutirao pored gola Milinkovića.

Sport Valjevo

U uvodnim minutima nastavka beležimo šut Sofronića pored gola Draškovića i to je bilo sve što je domaćin uradio. Kako je utakmica odmicala, Mladi radnik je preuzimao inicijativu i sve više ugrožavao gol mladog Milinkovića. Domaćin je imao velikih poteškoća sa visokim presingom Požarevljana tako da je bivši igrač Budućnost Krušika, Dželebdžić u 61. i 70. minutu imao lepe prilike i oba puta je šutirao preko prečke. Milinković je u 80. i 86. minutu zaustavio udarce Šehapija iz blizine ali je napravio veliku grešku u 89. minutu nakon koje je Marković poslao loptu u mrežu a Valjevce, najverovatnije, u Kolubarsko-mačvansku zonu!

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.