“Neizmerna zahvalnost predsedniku Vučiću za investiciju koju je Valjevo čekalo više decenija”

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu saopštio je da se neizmerno zahvaljuje predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću na bezuslovnoj podršci, trudu i ličnom zalaganju, kao i napornom radu da u Valjevu bude otvoren pogon renomirane nemačke kompanije “Bizerba”, koja je svetski lider u proizvodnji preciznih vaga i jedan od vodećih dobavljača hardverskih i softverskih rešenja iz oblasti sečenja i etiketiranja.

SNSValjevski naprednjaci u saopštenju za javnost ističu da je Grad Valjevo na ovakvu investiciju čekao više decenija i da je to siguran put ka daljem ekonomskom rastu i celokupnom razvoju ne samo našeg grada, već celog Kolubarskog okruga.

“Reč je o velikoj investiciji vrednoj 30 miliona evra, koja će obezbediti u startu preko 300 novih radnih mesta sa platama znatno većim od prosečne. Pogon u Valjevu biće izgrađen na 10.000 metara kvadratnih, a početak proizvodnje očekuje se najkasnije u četvrtom kvartalu 2022. godine. Uz novi pogon nemačke kompanije koji će biti otvoren u Valjevu sledeće godine, brze saobraćajnice Iverak-Lajkovac, deonice duge 18,3 kilometara čija je vrednost radova 158 miliona evra, a čija je izgradnja u punom jeku i koja će povezati naš grad sa autoputem “Miloš Veliki”, ali i uz stratešku investiciju gasifikaciju Valjeva, naš grad je na sigurnom putu opšteg napretka i razvoja”, navodi se u saopštenju uz podsećanje da su juče počeli i radovi na rekonstrukciji 12,5 kilometara puta od Krčmara do Divčibara, koje je 23. marta u Divcima, najavio predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.

Iz valjevskog odbora SNS-a naglašavaju da je Valjevo decenijama čekalo na izgradnju novih fabrika, otvaranje novih radnih mesta, gasifikaciju i izgradnju kapitalne infrastrukture, kao i da građane Valjeva u godinama koje dolaze, čeka sigurna budućnost zahvaljujući novim investicijama.

“U Srbiji koju predvodi predsednik Republike Aleksandar Vučić građani imaju stabilnost, ekonomski prosperitet, iz godine u godinu sve veće plate i penzije, bolji životni standard. Srbija je danas veliko gradilište gde niču novi autoputevi, brze saobraćajnice, železnička infrastruktura, energetski i drugi kapitalni objekti od izuzetnog značaja za sve snažniji ekonomski rast. Zajednički interes svih nas je bolji život naših građana, a politika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke vodi nas sigurnim koracima u tom pravcu”, zaključuje se u saopštenju GrO SNS Valjevo.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.