POŽAR U CENTRU GRADA JE LOKALIZOVAN

Požar, koji je u utorak ujutru izbio u centru Valjeva, je lokalizovan. Izgorelo je šest lokala u nizu – lokal brze hrane, pekara, dva butika, menjačnica i zlatara.

Još nema zvaničnih saopštenja o uzroku požara, ali nezvanično se govori da je požar krenuo od roštilja u lokalu brze hrane, a potom širio dalje.

Izgoreli lokali nalaze se na levoj obali Kolubare, između reke Kolubare i Čika Ljubine ulice, preko puta Istorijskog muzeja u Valjevu.

U saniranju požara učestvovalo je devet vatrogasaca i tri vozila Vatrogasno-spasilačke jedinice PU Valjevo. Gašenje požara je otežavao nepristupačan prilaz lokalima od strane reke.

Deo Čika Ljubine ulice, od Vuka Karadžića do hotela Grand, još uvek je zatvoren za saobraćaj.

Ekipa vatrogasnog odeljenja valjevske policijske uprave i osnovnog tužilaštav u Valjevu izvršiće uviđaj kada se za to steknu bezbedonosni uslovi i tek tada se može pouzdanije govoriti o uzroku požara i visini materijalne štete, koja je očigledno velika.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.