POZIV ZA UČEŠĆE U IZBORU ZA NAJBOLJU TURISTIČKU DESTINACIJU VALJEVSKOG KRAJA

Klub Ars Nova u saradnji sa Turističkom organizacijom pokreće akciju pod nazivom ‘’NAJBOLJA TURISTIČKA DESTINACIJA VALJEVSKOG KRAJA’’ Pozivamo Vas da Fotografije, opise, lokacije, smeštajne kapacitete, vidiokovce, izletišta, obale, vrela. izvore, reke, domaćinstva, domaći recepti spremanja hrane iskustva i utiske prosledite do 10.12.2020 na adresu Turističke organizacije Valjevo ( adresa Turističke organizacije Valjevo , ul Prote Mateje 1/1, Valjevo ili na mejl [email protected]).
Učešće u izboru za “NAJBOLJU TURISTIČKU DESTINACIJU VALJEVSKOG KRAJA” ima za cilj da se ocene naše soptsvene mogućnosti i kapaciteti koji nam mogu doprineti razvoju turizma našeg kraja. Ovom akcijom želimo da promovišemo najbolje što Valjevo i njegova okolina imaju i želimo da podstaknemo i druge da slede ove primere.
Grad Valjevo sa svojom okolinom ima široku turističku ponudu, želja nam je da tu ponudu obogatimo, unapredimo i na reprezentativan način promovišemo kako domaćim tako i stranim turistima.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.