Predavanje o principima tradicionalne kineske medicine

Šta stvarno može kineska medicina danas će Valjevci moći da čuju u amfitetru Fakulteta Singidunum u 16 časova, kada će predavanje o principima tradicionalne kineske medicine održati dr Filip Manja, lekar kineske medicine.

Dr Filip Manja

Dr Filip Manja, diplomirao kineski jezik na Filološkom fakultetu u Beogradu. U Kini, u gradu Tjenđinu nedaleko od Pekinga, diplomirao je na Fakultetu tradicionalne kineske medicine 2017. godine, a potom se vratio u Srbiju. Obučavao se na polju akupunkture, fitoterapije, tuina masaže, kod velikih učitelja, i u kineskim bolnicama, prateći desetine lekara kineske medicine. Često drži predavanja o principima kineske tradicionalne medicine u regionu, ponekad pod pokroviteljstvom kineske ambasade u cilju daljeg komplementarnog lečenja kineske i zapadne medicine.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.