Predsednik opštine Mionica podržao predsednika Vučića u borbi protiv mafije

Predsednik opštine Mionica Boban Janković podržao je borbu državnih organa protiv organizovanog kriminala i pozvao istražne organe da utvrde ko je prisluškivao predsednika Srbije Aleksandra Vučića i pripremao atentat na njega.

– Pobeda nad organizovanim kriminalom je prioritet države. Svake lokalne samouprave. Svakog građanina. Svakog čoveka. Organizovani kriminal ne sme i ne može usporiti reforme i ekonomski rast Srbije. Ne sme zaustaviti rast plata i penzija. Predsednik Aleksandar Vučić uspeo je da iz pepela podigne Srbiju među najuspešnije evropske ekonomije, i zato se našao na udaru mafije. Sprega kriminala, tajkuna, političkih i bezbednosnih struktura želi slabu Srbiju, neuspešnu Srbiju, ekonomski poraženu Srbiju, jer je ona onda njihov plen. A građani njihovi taoci. Zato Srbija mora pobediti. Predsednik Vučić i Ministarstvo unutrašnjih poslova moraju dobiti apsolutnu podršku u ovoj borbi za stabilnu, uspešnu, bezbednu Srbiju i bolju budućnost – rekao je Boban Janković predsednik opštine Mionica.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.