Predsednik opštine Mionica uručio auto sedišta i kolica za bebe

Predsednik opštine Mionica Boban Janković je u ponedeljak u sali Skupštine opštine roditeljima mioničkih beba rođenih u protekla četiri meseca svečano uručio dečija auto sedišta i kolica. Takođe, iz budžeta opštine Mionica porodiljama je obezbeđena i jednokratna novčana podrška u iznosu od po 40 hiljada dinara.

Opština MionicaUlažemo velike napore da obezbedimo što bolje uslove za život naših sugrađana, a deca su nam uvek na prvom mestu. Svi smo ponosni zbog činjenice da će se u 2019. godini, prvi put nakon nekoliko godina, na području opštine Mionica roditi više od 100 beba. Prinove su ove godine stigle u 102 domaćinstva, a do 31. decembra broj novorođenih beba će se sigurno još povećati-naglasio je Janković.

Opština Mionica još od početka 2017. godine obezbeđuje besplatna dečija auto sedišta u okviru aktivnosti Saveta za bezbednost saobraćaja opštine Mionica. Do sada je podeljeno preko 200 bezbednosnih sistema za decu, a na inicijativu predsednika opštine Mionica od početka 2019. akcija je proširena i na podelu besplatnih kolica za bebe.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.