Predsednik Vučić: Počinje nova era i novi vek za naše Valjevo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu “buducnostsrbijeav” snimak kojim je objavio sjajne vesti za Valjevo. Vučić je ovom prilikom čestitao Valjevcima na “početku novog veka” za Valjevo najavivši dolazak nemački investitor koji će zaposliti 500 ljudi. U njegovoj izjavi nije precizirano o kojoj se nemačkoj firmi radi, ali je predsednik rekao da će kamen temeljac biti postavljen već na leto.

“Danas sam posebno srećan što mogu da vas obavestim, jer godinama smo se borili, od mog nemačkog savetnika, Cicmila Kojića, svih nas u Predsedništvu, u Vladi, da dovedemo investitore u Valjevo. Ovo je divna vest čini mi se, pre svega za Valjevce i Valjevo. Od izgradnje brze saobraćajnice koju ćemo gledati da ubrzamo njen završetak Lajkovac – Valjevo, prvi put smo uspeli i tokom leta položićemo kamen temeljac jedne divne Nemačke fabrike, fantastične Nemačke fabrike, za više od 500 zapolsenih, a zatim, ono što je, rekao bih, još bolja vest, da pregovaramo sa još jednom nemačkom fabrikom, da dođe takođe u Valjevo. Time bi Valjevo rešilo sve svoje probleme, time bi bilo novca u lokalnoj samoupravi za lokalne puteve, kanalizaciju svakako završavamo. Počinje nova era i novi vek za naše Valjevo. Valjevci, čestitam.” – kazao je Predsednik Vučić.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.