SPS-JS: “Drago nam je da je naš glas podrške došao do predsednika i Vlade Srbije”

Povodom izjave predsednika Aleksandra Vučića da u Valjevo dolazi  nemački investitor, odbornička grupa SPS-JS oglasila se saopštenjem za javnost u kojem valjevski socijalisti i Jedinstvena Srbija naglašavaju da im je drago što je njihov glas podrške došao do predsednika i Vlade Srbije smatrajuću da su dali svoj skromni doprinos najavi velikih stvari za Valjevo. Ova opoziciona odbornička grupa u lokalnom parlamentu poručila je da će nastaviti sa konstruktivnim pristupom po pitanju razvoja Valjeva i da će, kao i do sada, biti najglasnija u osudi svakog pokušaja da onemogući realizaciju projekta Srbija 2020 – 2025. Saopštenje koje su potpisali šef odborničke grupe SPS-JS Đorđe Pavlović i njegov zamenik Dragan Popović – Pop prenosimo u celosti.

“Želimo da se zahvalimo Predsedniku Republike Srbije na lepim vestima koje se odnose na naš grad, a koje predstavljaju početak novog razdoblja u istoriji Valjeva. Dolazak nemačke kompanije znači nove investicije, nova radna mesta, novo zapošljavanje, nove ulice i puteve, nove mostove, nove škole, obdaništa i bolnice. Rečju, realizacija najavljenog garantuje sigurnu i svetlu budućnost za Valjevke i Valjevce.

Drago nam je da je naš glas podrške došao do predsednika Republike Srbije i Vlade Republike Srbije, te da smo time dali svoj skromni doprinos najavi velikih stvari za naš grad.

Kao opoziciona odbornička grupa u lokalnom parlamentu, nastavićemo da imamo konstruktivan pristup po pitanju razvoja našeg grada. Istovremeno, poručujemo da ćemo kao i do sada biti najglasniji u osudi svakog pokušaja da onemogući realizaciju projekta Srbija 2020 – 2025. Takođe, nećemo nikome dozvoliti da umanji napore i značaj državnog vrha da naš grad krene napred time što će zasluge državnih vlasti pripisati sebi.”

Odbornička grupa SPS-JS
Đorđe Pavlović
Dragan Popović – Pop

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.