Predstavljanje knjige Miloša Jevtića “Kapija pozorišta” (razgovori sa Dejanom Mijačem)

Nastavljajući promociju kreativnih dostignuća svojih članova, Udruženje “Valjevski gimnazijalci” organizuje predstavljanje knjige Miloša Jevtića “Kapija pozorišta” (razgovori sa Dejanom Mijačem). Promocija će biti uprličena u Svečanoj sali Valjevske gimnazije u petak, 17. maja 2024. godine, u 19 časova.

Dejan Mijac 2

Pored autora Miloša Jevtića, o knjizi će govoriti reditelj Miroslav Ćiša Trifunović i prof. dr Vojislav Andrić, predsednik Udruženja “Valjevski gimnazijalci”.

Knjiga “Kapija pozorišta”, čiji su izdavači Valjevska gimnazija i Udruženje “Valjevski gimnazijalci”, deo je iz kolekcije “Odgovori” i karakteristična je po tome što su i autor i njegov sagovornik valjevski gimnazijalci.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.