Predstavljanje našeg grada na manifestaciji u Trebinju

Grad Trebinje i Turistička organizacija Trebinja organizuju svečano otvaranje letnje turističke sezone, koje će se održati u subotu, 21. maja. U ulici Jovana Dučića u periodu od 10.00 do 14.00 časova biće priređena promocija turističke ponude gostujućih gradova u okviru brendiranih promotivnih štandova uz video prezentacije destinacija, raznovrstan kulturno-umetnički program, zabavni sadržaj i dečiji karneval.

Tim povodom predstavnici Turističke organizacije Valjevo i grada Valjevo zajedno sa Narodnim muzejom Valjevo, Matičnom bibliotekom “Ljubomir Nenadović”, Udruzenjem “Ars Nova”, Udruženjem za negovanje tradicije i kulture valjevskog kraja, KUD “Izvor”, Moderne galerije “Ljuba Popović” , Istraživačke stanice Petnica, preduzećem “Antikor” i predstavnik Muzičke škole Živorad Grbić, Marko Tomić, predstaviće bogatu istoriju, tradiciju i kulturu grada Valjeva.

valjevo-trebinje

Na ovogodišnjoj letnjoj turističkoj sezoni biće organizovano niz zanimljivih sadržaja i dešavanja različitog karaktera, a sam koncept zamišljen je kao mini-sajam – skup turističkih organizacija i subjekata iz zemalja regiona sa kojima Trebinje intenzivno sarađuje (11 turističkih organizacija i dva nacionalna parka iz Republike Srpske-BiH, Srbije i Crne Gore).

Prema planu i programu manifestacije, u ulici Jovana Dučića u periodu od 10.00 do 14.00 časova biće priređena promocija turističke ponude u okviru brendiranih promotivnih štandova uz video prezentacije destinacija, raznovrstan kulturno-umetnički program, zabavni sadržaj i dečiji karneval.

U Trebinju će protokol o saradnji potpisati Maticna biblioteka “Ljubomir Nenadović” Valjevo i Narodna biblioteka Trebinje. Protokol o sardnji potpisaće i Udruzenje za negovanje tradicije i kulture valjevskog kraja i Udruženje ratnih dobrovoljaca Trebinje, kao i protokol o saradnji Klub Ars Nova i Udruzenje umetnika medjunardna umetnicka Kolonija" Kolo "Trebinje.

Programom manifestacije predviđeno je i predstavljanje nove letnje promotivne kampanje turističke organizacije Trebinje pod nazivom "Grad koji volite“.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.