Prekršio policijski čas i izazvao saobraćajnu nezgodu u alkoholisanom stanju

Kako Valjevskaposla nezvanično saznaju na teritoriji našeg okruga šest lica je prekršilo zabranu kretanja u okviru policijskog časa. Jedna od tih šest osoba je u Ubu je pod uticajem alkohola izazvala saobraćajnu nezgodu.

Valjevo

Foto ilustracija: Valjevskaposla

U Ubu je juče u ranim večernjim satima uhapšena osoba zbog prekršaja naredbe ograničenja kretanja, a za koju je utvrđeno da je prethodno u svojstvu vozača u alkoholisanom stanju sa preko 2 promila alkohola u krvi i bez odgovarajuće kategorije učestvovao u saobraćajnoj nezgodi koja se, srećom, završila  bez povređenih lica.

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je prethodne noći mali broj građana kršio policijski čas, njih oko 150, na teritoriji cele Srbije.

Stefanović je, u izjavi za Televiziju Hepi, izrazio zahvalnost ogromnoj većini građana zbog toga što su odgovorni i disciplinovani, ukazavši pritom na važnost poštovanja mera socijalne distance u narednih sedam do deset ključnih dana.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.