Preventivni pregledi na manifestaciji „Dan kupine“

Dom zdravlja Valjevo organizuje besplatne preglede meštana Stava i posetilaca privredno-turističke manifestacije „Dan kupine“ u nedelju 29. jula od 8 do 13 časova.

Valjevo

Dom zdravlja Valjevo obezbediće četiri tima lekar-medicinska sestra u zgradi osnovne škole i jedan u ambulanti za preglede opšteg zdravstvenog stanja i krvnog pritiska, Služba polivalentne patronaže meriće nivo šećera i holesterola u krvi, Služba kućne nege i lečenja obići će nepokretne i teško pokretljive bolesnike u njihovim domovima, dok će u pripravnosti biti Služba hitne medicinske pomoći. Na poziv Doma zdravlja, kao i u dosadašnjim preventivnim zdravstvenim akcijama, učestvovaće i lekari Opšte bolnice nekoliko specijalnosti: kardiolog, radiolog, hirurg, ORL i psihijatar. Meštani će moći da obave ultrazvučne preglede abdomena, dojke i štitne žlezde.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.