Prijava štete od oluje do petka!

Grad Valjevo pozvao je sve građane da prijave štetu koja im je pričinjena usled olujnog nevremena koje je zahvatilo deo teritorije grada u noći između 10. i 11. decembra. U dopisu Odseka za vanredne situacije pozivaju se svi naši sugrađani da pretrpljene štete na domaćinstvima prijave do petka 15. decembra uz napomenu da prijave posle tog datuma neće važiti!

“U noći između 10 i 11. decembra 2017. deo teritorije grada Valjeva je zahvatio jak i olujni vetar. Vetar je nosio crepove sa kuća, plastenike i druge predmete i izazvao značajnu materijalnu štetu u domaćinstvima. Pozivaju se građani da nastalu štetu prijave najkasnije do petka 15. decembra 2017. godine na šalteru pisarnice Gradske uprave Valjevo, Ul. Karađorđeva br. 64, popunjavanjem Zahteva za utvrđivanje štete”, piše u saopštenju.

Kako je još navedeno, građani štetu mogu prijaviti i na telefone Odseka za vanredne situacije i poslove odbrane: 243-273, 232-743, 221-088 ili 224-728, od 7.30 do 15.30 časova. “Komisija koja vrši procenu štete nastale nakon elementarne i druge nepogode na stvarima građana, u najbržem mogućem roku, izlaskom na lice mesta, utvrdiće nastalu štetu. Prijave štete posle 15. decembra 2017. godine neće se uzimati u rad”, napominje se u saopštenju upućenom građanima Valjeva od strane Odseka za vanredne situacije.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.