Prijem predstavnika udruženja penzionera povodom Međunarodnog dana starijih osoba

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana starijih osoba, predstavnike udruženja penzionera grada Valjeva ugostio je gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković.

Prijem kod gradonacelnika

Gradonačelnik im je tom prilikom poželeo dobro zdravlje, da im svaki dan bude radostan i da požive što duže.

„Ako budemo imali sreće svi mi ćemo doći u vaše godine i zato treba da se potrudimo koliko god možemo da vam omogućimo da “treće doba”, period života u kome se danas nalazite, proživite što lepše i bezbrižnije“, naglasio je gradonačelnik Gojković.

U razgovoru sa predstavnicima udruženja starijih osoba, gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo zbog završenih radova u Gerontološkom centru.

„Uložili smo dosta energije i rada da ovaj projekat posle 13 godina dovršimo i stavimo objekat u funkciju i na korist građanima. U toku je tehnički prijem i vrlo brzo će biti otvoren za korisnike“, poručio je Gojković.

Predstavnici udruženja penzionera grada Valjeva zahvalili su se gradonačelniku na prijemu i izrazili zadovoljstvo što ih je saslušao i razumeo njihove potrebe i probleme sa kojima se suočavaju.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.