“Profesionalac” premijerno u petak

Pozorišna komedija “Profesionalac”, po tekstu Dušana Kovačevića, a u izvođenju Gradskog pozorišta “Abrašević”, biće premijerno izvedena u petak, 15. oktobra u sali Centra za kulturu, sa početkom u 20 sati.

PROFESIONALAC

Predstava je deo programa ovogodišnjeg “Abro festa”, ali je bila odložena zbog bolesti glumca. Ulaznice koje su gledaoci nabavili ranije za ovu predstavu su važeće. Oni koji žele kupiti karte za premijeru mogu to učini na blagajni Centra za kulturu u čtvrtak i petak 14. i 15. oktobra, od 9 do 11 sati i popodne od 17 do 20 časova.

Predstavu je režirao Miroslav Ćiša Trifunović. Igraju: Petar Ninić, Branko Antonić, Maja Lukić, Miroslav Trifunović i Veseljko Belušević. Scenografiju i plakat osmislio Dušan Arsenić, a kostime je dizajnirala Branka Šišinački Obradović.

U sali Centra za kulturu primenjuju se epidemiološke mere, kapacitet gledališta je smanjen na ispod 50 %, obavezna je propisana distanca i nošenje zaštitnih maski.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.