Promocija knjige “Poezija Petra Pajića” dr Vere Vaš

Udruženje “Valjevski gimnazijalci” uz podršku Valjevske gimnazije nastavljaju sa organizacijom lepih događaja od interesa za učenike i nastavnike Valjevske gimnazije i građane Valjeva. U nastavku aktivnosti, u subotu, 23. decembra 2023. godine, u 12 časova, u Svečanoj sali Valjevske gimnazije biće upriličena promocija knjige “Poezija Petra Pajića”, autorke dr Vere Vaš.

Petar Pajić - Vera Vaš

Pored autorke, o knjizi će govoriti dr Marija Jeftimijević Mihajlović, a u programu promocije nastupiće valjevski gimnazijalci i učenici ovdašnje Muzičke škole.

Kako je najavljeno, očekuje se da između ostalih u Valjevskoj gimnaziji budu glumac Voja Brajović, glumac Nebojša Milovanović, reditelj Milan Nešković i Verini recitatori Milica Đurić i Irina Marjanović, koji će recitovati poeziju Petra Pajića.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.