BIVŠI IGRAČ METALCA, ADIS TURBIĆ POTPISAO ZA RADNIČKI

Član MRL Zapad 1A, valjevski Radnički će u drugom delu prvenstva biti jači za Adisa Turbića (26 godina, 195 cm), krilo/beka koji je valjevskoj košarkaškoj publici dobro poznat iz vremena kad je branio boje Metalca. On je u valjevskom prvoligašu proveo dve sezone, 2017-18 i 18-19 istakavši se, između ostalog, veoma dobrom igrom u odbrani.

Turbić

Adis Turbić u dresu Metalca izvodi slobodna bacanja na utakmici Košarkaške lige Srbije protiv i Dunava u sezoni 2018-19

Turbić je iz Bačke Topole a u svojoj karijeri je igrao za Spars iz Sarajeva, Topolu, Konstantin iz Niša i Spartak iz Subotice. Inače, Adis Turbić je valjevski zet, u braku je sa Ivanom Novokmet bivšom odbojkašicom koja takođe potiče iz poznate valjevske sportske porodice.

Radnički zauzima 5. mesto u prvom delu prvenstva MRL Zapad 1A sa bilansom od 3 pobede i 3 poraza. Drugi deo prvenstva za valjevske klubove, Radnički i Student 014 u ovom rangu takmičenja počinje 27. januara sledeće godine njihovim međusobnim duelom a 8. februara se nastavlja liga, utakmicama 8. kola u kome Radnički igra protiv Apača u Banji Koviljači a Student 014 dočekuje Babajić iz Ljiga.

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.