Protokol o saradnji između Turističkih organizacija Valjeva i Višegrada

Turistička organizacija Valjevo juče je u Opštini Višegrad potpisala protokol o saradnji sa Turistčkom organizacijom Višegrad.

Protokol o međusobnoj saradnji u oblasti turizma potpisali su direktor Turističke  organizacije Valjeva, Ana Marković, i direktor Turističke organzacije Višegrad, Marko Božić. Svečanost potpisivanja upriličena je u okviru kompleksa “Andrić grada”.

Protokolom se formalizuje dosadašnja saradnja između dve turističke organizacije. Osnovni cilj navedenog protokola jeste unapređenje međusobne saradnje u oblasti turizma, kulture, ugostiteljstva, sporta. Razmena znanja i iskustva u oblasti promocije, razvijanja turističke ponude, informativno propagandnog materijala, organizacija manifestacija, realizacija projekata u oblasti turizma.

Dobrodošlicu gradu Valjevu i Turističkoj organizaciji Valjevo u čast proslave Dana opštine i slave grada Višegrada ukazao je načelnikOpštine Višegrad Mladen Djurević i Turistička organizacija Višegrad.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.