5. Međunarodni Blanik kamp-kup Trstenik 2023

Na 5. Međunarodnom Blanik kamp-kupu, koji je održan 16. septembra 2023. godine, na Sportskom aerodromu Trstenik, AK Valjevo je u Motivacionoj kategoriji i ove godine odnelo zavidan broj medalja.

2023-09-16-V-blanik-kup03

Takmičenje se odvijalo u dve kategorije: profesionalna (takmičari sa važećim dozvolama pilota jedrilice i važećim odgovarajućim lekarskim uverenjem) i motivaciona (takmičari sa završenom osnovnom jedriličarskom obukom i odgovarajućim lekarskim uverenjem). Za obe kategorije postoji i ekipni plasman, s tim što ekipu čine dva takmičara iz iste kategorije.

U pojedinačnom plasmanu Dejan Nedović osvojio je drugo mesto, a Marko Milojković je bio trećeplasirani.

2023-09-16-V-blanik-kup28

U ekipnom plasmanu, prvo mesto osvojili su Lara Naud i Marko Milojković, a drugo mesto pripalo je Andriji Milinkovići i Draganu Radalju.

2023-09-16-V-blanik-kup25

Foto galerija:

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.