Prvomajski praznici na Divčibarama

U susret prvomajskim praznicima u okviru Divčibare Ski Resorta pripremljen je niz avanturističkih i muzičkih aktivnosti. Za sve ljubitelj prirode, avanture i dobre zabave u periodu od 27. aprila do 5. maja 2024. godine biće organizovane panoramske vožnje žičarom, a takođe će u funkciji biti Avantura park i Zip line. Od 1. do 5. maja biće organizovano gađanje iz luka i strele, a sve u vremenu od 10 do 16 časova. Bike park je stalno otvoren za ljubitelje biciklizma.

Divčibare Ski Resort - 1. maj

Foto: Divčibare Ski Resort https://divcibareskiresort.com/

Što se tiče muzičkog sadržaja, na samom Skijalištu biće organizovano gostovanje DJ-eva. Posebno zanimljivo biće za sam 1. maj, kada će u saradnji sa produkcijom Sonic Sunset uz logorsku vatru biti organizovan DJ set i snimljen kompletan nastup, uz kadrove zalaska Sunca iznad planinskih vrhova, koji će kasnije biti i objavljen.

Satnica nastupa:

27.04. od 13h – Doo Undoo

01.04. od 15h – DJ Str8 i DJ Hoffman

04.05. od 13h – White City Soul

Restoran DivčiBAR radi svakog dana od 9 do 21 sat.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.