RADNIČKOM BOD SA GOSTOVANJA U KRUPNJU

Fudbaleri Radničkog su u 20. kolu Kolubarsko-mačvanske zone odigrali 0-0 protiv Rađevca u Krupnju i na najboljem su putu da redovni deo prvenstva završe među prvih šest klubova. To im garantuje da će sledeće godine igrati u novoformiranoj zoni i to je verovatno maksimum narandžasto-plavih ove sezone. Iako ima još da se igra do kraja lige, zbog bodovog zaostatka, promenljive igre ovog proleća kao i povreda Gentića i Živanovića a odskora Rajevca i Raševića, ulazak u Srpsku ligu će najverovatnije ostati samo želja ekipe sa Petog puka.

РАД-РАЂ5

Igrač Radničkog, Ristović (narandžasto-plavi dres) u duelu sa svojim čuvarem iz Rađevca na utakmici u Valjevu u prvom delu prvenstva

Inače, Radnički je i u Krupnju bio bolji rival i imao više od igre prema rečima ljudi iz kluba. Uprkos visokoj travi i lošem terenu, Valjevci su stvorili više izglednijih prilika od kojih je šansa Jeremića u prvom poluvremenu bila zaista izvanredna. Naime, Ristović je izveo udarac sa ugla, Jeremić se našao na par metara od gol linije ali nije uspeo da ugura loptu u mrežu.

U nastavku je Marko Petrović, koji je ušao u igru sa klupe, bio u lepoj prilici ali je lopta koju je uputio sa nekih 10-12 metara otišla pored gola. Lipolist je prvi na tabeli sa 38 bodova, Borac iz Lešnice je drugi sa bodom manje dok je Radnički na trećem mestu sa 31 osvojenim bodom.

U idućem kolu, u nedelju na Peti Puk dolazi Borac iz Lešnice.

Stadion “Mirko Vasiljević” u Krupnju. Sudija Marko Ranković sa Uba. Žiti kartoni Branko Petrović, Đuričić, Bojić, Jovanović, Pavle Marjanović i Pavić (Rađevac). Đurić (Radnički). Crveni karton Đorđević (Radnički).

RAĐEVAC: Ognjen Petrović, Branko Petrović, Gošić (od 63. Pavić), Durmić, Vasiljević, Đuričić, Bojić, Jovanović, Stevan Marjanović, Marković, Pavle Marjanović.

RADNIČKI: Ranković, Vasić, Simeunović, Đurić (od 80. Rašević), Jeremić, Tanasijević (od 54. Marko Petrović), Janković, Tomić, Pirgić (od 73. Stevanović), Ristović, Đorđević.

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.