RADNIČKI OTVARA NOVU SEZONU PROTIV RIBNICE U MIONICI

Prvenstvo u Kolubarsko-mačvanskoj zoni počinje ove subote kada Radnički otvara novu sezonu gostovanjem u Mionici protiv Ribnice. U drugom kolu ekipa Koste Markovića takođe igra na strani, protiv Borca u Lešnici a u trećem na Peti puk stiže OFK Osečina itd. Narandžasto-plavi su listu pojačanja zaključili angažovanjem krila Stefana Stanojlovića iz Osečine koji će uz Raševića, Prokića i Mijailovića predstavljati novo ime u ekipi sa Petog puka. Ostao je Živanović, vratio se Stefan Đukić i naravno, Radnički će se i dalje pridržavati svoje klupske filozofije, kao i svake sezone, uključivanjem u prvi tim mladih snaga iz svoje sopstvene škole.

MARKO

Sastav Koste Markovića je u međuvremenu odigrao i tri trening utakmice u cilju završnog brušenja forme pred početak prvenstva. Pobeđeni su Bukovica sa 6-1 i Brđanac sa 4-1 dok je remijem 1-1 završen meč protiv drugog tima Jedinstva, sastavljenog od mlađih igrača aktuelnog prvoligaša sa Uba.

Na fotografiji je Marko Živanović u duelu sa dva igrača Budućnost Krušika u utakmici iz prošle sezone.

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.