Regionalna “Pažljivkova smotra” sutra u Mionici

Regionalna „Pažljivkova smotra 2024“ biće održana sutra u Mionici, a okupiće 150 dece iz Mionice, Obrenovca, Lajkovca, Kosjerića i Ljubovije.

Screenshot_20240529_223506

Nakon uspešno realizovane opštinske smotre, Agencija za bezbednost saobraćaja prepoznala je opštinu Mionica kao jednu od boljih u kojoj je organizovano ovo takmičenje, te je Mionica ove godine izabrana za domaćina regionalne smotre.

 Na opštinskoj smotri u kategoriji predškolaca prvo mesto osvojila je ekipa Predškolske ustanove „Neven“, vaspitači (Slavica Stanković, Ivana Urošević). U kategoriji prvog razreda, pobednik je prvi razred OŠ „Milan Rakić“ (učiteljica Snežana Pekeč), dok je prvo mesto u kategoriji drugog razreda osvojila ekipa OŠ „Vojvoda Živojin Mišić“ iz Rajkovića, izdvojena odeljenja u Ključu, Krčmaru, Brežđu.

Пажљивкова смотра

Nacionalni projekat „Pažljivkova smotra” je smotra dece predškolskog uzrasta i učenika prvog i drugog razreda, na temu bezbednosti saobraćaja. Cilj realizacije projekta je razvoj i unapređenje saobraćajnog obrazovanja i vaspitanja dece, a posebno unapređenje znanja i stavova o bezbednom učešću dece u saobraćaju.

Општинска

Pobednik regionale smotre koja će sutra biti održana u Kulturnom centru u Mionci od 10 časova plasiraće se na republičku smotru.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply