Repertoar Bioskopa 85 do od 13. do 19. septembra

Na repertoaru Bioskopu 85 od 13. do 19. septembra su tri projekcije.

Valjevo

KRISTOFER ROBIN, titlovano

 Bioskop 85

Sadržaj:

U novom filmu koji nam dolazi iz studija Dizni, pratimo životnu priču Kristofera Robina, sada kao odraslog čoveka i starih, omiljenih likova, Vinija Pua i njegove družine. Kristofer Robin je odrastao, ima svoju porodicu i svoj posao, ali životne obaveze udaljavaju ga od snova i bezbrižnosti života. U trenutku kada pomisli da nema izlaza iz kolotečine, ponovo se sreće sa starim drugom, Vinijem, koji će mu pomoći da vrati radost u svoj život.

Glumci:

 Ewan McGregor, Hayley Atwell, Bronte Carmichael, Mark Gatiss

Režiser:

Marc Forster

Projekcije:

13. i 14. septembar u 17.30h
15. i 16. septembar u 15.30h
18. i 19. septembar u 17.30h

Predator – Evolucija

Bioskop 85 

Sadržaj:

Od dalekog svemira do ulica predgrađa, lov se ponovo vraća kući. Sada su lovci svemira jači, pametniji i smrtonosniji nego ikada pre, budući da su genetički nadograđivani DNK materijalom drugih vrsta. Kada mladić slučajno aktivira svoj povratak na Zemlju, samo brižna posada bivših vojnika i nezadovoljni učitelj mogu sprečiti kraj ljudske rase.

Glumci:

Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Lochlyn Munro

Režiser:

Shane Black

Projekcije:

13. i 14. septembar u 20.00h
15. i 16. septembar u 17.30h
18. i 19. septembar u 20.00h

OPATICA IZ PAKLA

 Bioskop 85

Sadržaj:

Kada časna sestra u Rumuniji oduzme sebi život, Vatikan će poslati dva sveštenika i opaticu da istraže njenu smrt. Zajedno otkrivaju ne baš svetu tajnu. Rizikujući ne samo svoje živote, već i veru i svoje duše, suočavaju se sa zlonamernom silom u obliku iste demonske časne sestre koja je terorisala publiku u filmu „Anabel 2: Stvaranje zla”.

Glumci:

Demian Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Bonnie Aarons

Režiser:

 Corin Hardy

Projekcije:

15. i 16. septembar u 20.00h


BIOSKOP 85 – CENTAR ZA KULTURU VALJEVO PRODAJA KARATA NA DAN PROJEKCIJE RADNO VREME BILETARNICE – UTORAK, SREDA, ČETVRTAK I PETAK OD 16 I 30 DO 20 SATI. SUBOTOM I NEDELJOM OD 14 I 30 DO 20 SATI. BIOSKOP 85 NE RADI PONEDELJKOM!


Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.