Repertoar Bioskopa 85 od 14. do 20. juna

Na repertoaru Bioskopu 85 od 14. do 20. juna su tri projekcije.

Valjevo

ČAROBNI PRINC, 3D, sinhronizovano

Sadržaj:

Kao beba, princ Šarmer je blagosloven neodoljivim šarmom zbog kojeg se na njega sve žene lepe kao magnet. Svaka žena koju upozna se zaljubljuje u njega. Nakon što se nađe veren s tri devojke, princ uz pomoć stranca odluči da krene u potragu za pravom ljubavi. Međutim, stranac „Lenny” krije veliku tajnu.

Režiser:

Ross Venokur

Projekcije:

14. i 15. jun u 17.30 h
16. i 17. jun u 15.30h
19. i 20. jun u 17.30h

SVET IZ DOBA JURE

Sadržaj:

Stiven Spilberg se vraća kao izvršni producent dugo očekivanog nastavka inovativnog „Parka iz doba jure“, „Svet iz doba jure“. Kolin Trevorov režira ovu epsku akcionu avanturu prema scenariju koji je napisao sa Derekom Konolijem.

Glumci:

Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Vincent D’Onofrio, Jake Johnson

Režiser:

Colin Trevorrow

Projekcije:

14. jun u 20.00h

 

OUŠENOVIH 8

Sadržaj:

Sandra Bullock glumi Debi Oušn, otuđenu sestru Klunijevog lika Denija Oušna iz kultnog filma Oušnovih 11, koja će pokušati da izvede gotovo nemoguću pljačku u Njujorku, na zvezdanom godišnjem balu Met Gala. Njen prvi zadatak je da okupi savršenu ekipu profesionalnih lopova: Lu, Rouz, Dafne , Devet lopti, Tami, Amitu i Konstancu . Plan već ima, samo ga treba sprovesti.

Glumci:

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rihanna, Anne Hathaway

Režiser:

Gary Ross

Projekcije:

14. i 15. jun u 20.00 h
16. i 17. jun u 17.30h
19. i 20. jun u 20.00h

 

FANTASTIČNA ŽENA

Sadržaj:

Marina je mlada konobarica i buduća pevačica. Orlando ima svoju štampariju. Zajedno planiraju budućnost. Međutim, Orlando iznenada umre, i Marina ostaje potpuno sama, ali i pod pritiscima i optužbama Orlandove porodice, ali i policije koja počinje da istražuje njenu eventualnu umešanost u Orlandovu smrt. Sa druge strane, Orlandova bivša žena joj zabranjuje da prisustvuje sahrani, dok je Orlandov sin izbacuje iz stana. Imajući u vidu da je Marina transrodna žena, za veći deo Orlandove porodice njen seksualni identitet je sramotan i nenormalan. Marina tada odlučuje da se suprotstavi njegovoj porodici i društvu i pokaže im ko je ona zapravo – složena, snažna, iskrena i… fantastična žena.

Glumci:

Daniela Vega, Francisco Reyes, Luis Gnecco, Aline Küppenheim

Režiser:

Sebastián Lelio

Projekcije:

16. i 17. jun u 20.00h

 


BIOSKOP 85 – CENTAR ZA KULTURU VALJEVO
PRODAJA KARATA NA DAN PROJEKCIJE
RADNO VREME BILETARNICE – UTORAK, SREDA, ČETVRTAK I PETAK OD 16 I 30 DO 20 SATI. SUBOTOM I NEDELJOM OD 14 I 30 DO 20 SATI.
BIOSKOP 85 NE RADI PONEDELJKOM!


 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.