Na repertoaru Bioskopu 85 od 15. do 21. februara su tri nove projekcije.

Valjevo

 

PEĆINCI, sinhronizovano

Valjevo

Foto ilustracija: Valjevskaposla

Sadržaj:

Urnebesna praistorijska avantura napravljena u poznatom Aardmanovom animacijskom stilu. Smeštena u doba praistorije, kada su opasne zveri i dlakavi mamuti gospodarili zemljom, pričom prati pećinskog čoveka koji zajedno sa svojim najboljim prijateljem, divljom svinjom Hognobom, pokušava da ujedini njihovo pleme u borbi protiv moćnih neprijatelja koji im prete.

Režiser:

Nick Park

Projekcije:

15. i 16. februar u 17.30h
17. i 18. februar u 15.30h
20. i 21. februar u 17.30h

PUTNIK

Valjevo

Foto ilustracija: Valjevskaposla

Sadržaj:

Majkl je porodični čovek i prodavac osiguranja koji svakodnevno s posla kući putuje vozom. Jednog poslepodneva njegovu sigurnu rutinu prekida misteriozna neznanka, koja ga obasipa intrigantnim ličnim pitanjima. Majkl, kojeg tumači Lijam Nison, susreće se s ponudom koju ne može da odbije pa biva prisiljen da identifikuje skrivenog putnika, uljeza na svom vozu, pre poslednjeg zaustavljanja. U bici s vremenom on pokušava da razreši nametnutu zagonetku. Uskoro shvata da je nesvesno namamljen u kriminalnu zaveru i da potpomaže smrtonosni plan koji počinje da se odvija pred njegovim očima. U Majklovim rukama je sudbina njegove porodice i svih putnika u vozu, a u pitanju je igra života i smrti.

Glumci:

Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Sam Neill

Režiser:

Jaume Collet-Serra

Projekcije:

17. i 18. februar u 17.30h

 

CRNI PANTER, premijera, 3D

Valjevo

Foto ilustracija: Valjevskaposla

Sadržaj:

Posle smrti svoga oca, kralja Vakande, T’Čala se vraća kući, u izolovanu i tehnični naprednu afričku državu, kako bi nasledio tron i povratio svoje nasledno pravo da bude kralj

Glumci:

Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira

Režiser:

Ryan Coogler

Projekcije:

od 15. do 21. februara u 20h


BIOSKOP 85 – CENTAR ZA KULTURU VALJEVO
PRODAJA KARATA NA DAN PROJEKCIJE
RADNO VREME BILETARNICE – UTORAK, SREDA, ČETVRTAK I PETAK OD 16 I 30 DO 20 SATI. SUBOTOM I NEDELJOM OD 14 I 30 DO 20 SATI.
BIOSKOP 85 NE RADI PONEDELJKOM!