Repertoar Bioskopa 85 od 15 do 21. februara

Na repertoaru Bioskopu 85 od 15. do 21. februara su tri nove projekcije.

Valjevo

 

PEĆINCI, sinhronizovano

Valjevo

Foto ilustracija: Valjevskaposla

Sadržaj:

Urnebesna praistorijska avantura napravljena u poznatom Aardmanovom animacijskom stilu. Smeštena u doba praistorije, kada su opasne zveri i dlakavi mamuti gospodarili zemljom, pričom prati pećinskog čoveka koji zajedno sa svojim najboljim prijateljem, divljom svinjom Hognobom, pokušava da ujedini njihovo pleme u borbi protiv moćnih neprijatelja koji im prete.

Režiser:

Nick Park

Projekcije:

15. i 16. februar u 17.30h
17. i 18. februar u 15.30h
20. i 21. februar u 17.30h

PUTNIK

Valjevo

Foto ilustracija: Valjevskaposla

Sadržaj:

Majkl je porodični čovek i prodavac osiguranja koji svakodnevno s posla kući putuje vozom. Jednog poslepodneva njegovu sigurnu rutinu prekida misteriozna neznanka, koja ga obasipa intrigantnim ličnim pitanjima. Majkl, kojeg tumači Lijam Nison, susreće se s ponudom koju ne može da odbije pa biva prisiljen da identifikuje skrivenog putnika, uljeza na svom vozu, pre poslednjeg zaustavljanja. U bici s vremenom on pokušava da razreši nametnutu zagonetku. Uskoro shvata da je nesvesno namamljen u kriminalnu zaveru i da potpomaže smrtonosni plan koji počinje da se odvija pred njegovim očima. U Majklovim rukama je sudbina njegove porodice i svih putnika u vozu, a u pitanju je igra života i smrti.

Glumci:

Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Sam Neill

Režiser:

Jaume Collet-Serra

Projekcije:

17. i 18. februar u 17.30h

 

CRNI PANTER, premijera, 3D

Valjevo

Foto ilustracija: Valjevskaposla

Sadržaj:

Posle smrti svoga oca, kralja Vakande, T’Čala se vraća kući, u izolovanu i tehnični naprednu afričku državu, kako bi nasledio tron i povratio svoje nasledno pravo da bude kralj

Glumci:

Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira

Režiser:

Ryan Coogler

Projekcije:

od 15. do 21. februara u 20h


BIOSKOP 85 – CENTAR ZA KULTURU VALJEVO
PRODAJA KARATA NA DAN PROJEKCIJE
RADNO VREME BILETARNICE – UTORAK, SREDA, ČETVRTAK I PETAK OD 16 I 30 DO 20 SATI. SUBOTOM I NEDELJOM OD 14 I 30 DO 20 SATI.
BIOSKOP 85 NE RADI PONEDELJKOM!


 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.