Nastasić počasni građanin Valjeva

Najviše priznanje grada fudbalskom reprezentativcu Srbije, koji je donirao 100.000 evra za rekonstrukciju Dečjeg odeljenja ovdašnje Opšte bolnice, biće dodeljeno 20. marta

Valjevo

MATIJA Nastasić proglašen je za počasnog građanina rodnog Valjeva. Najviše priznanje grada fudbalskom reprezentativcu Srbije, koji je donirao 100.000 evra za rekonstrukciju Dečjeg odeljenja ovdašnje Opšte bolnice, biće dodeljeno 20. marta, na Dan oslobođenja grada od Turaka, u Prvom srpskom ustanku 1804.

Priznanje počasnog građanina Valjeva poznatom fudbaleru jednoglasno je Skupština grada izglasala na predlog Milke Vasiljević Erić, odbornice opozicione Demokratske stranke. Ona je i prošle godine predložila da se Nastasiću dodeli ovo priznanje, ali to nije moglo biti učinjeno iz proceduralnih razloga.

Branko Puzović (Večernje novosti, www.novosti.rs)

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.