Repertoar Bioskopa 85 od 21. do 29. novembra

BIOSKOP 85 svojim sugrađanima nudi tri nova filmska ostvarenja.

 Valjevo

 

HRABRI PETAO, sinhronizovano

Valjevo

Foto ilustracija: Valjevskaposla

Sadržaj:

Toto je mladi petao koji je propalica legla, ali on želi više od toga da budi sve životinje svakog jutra, on želi da bude veliki borbeni petao. Život će ispuniti njegove želje na neočekivani način.  Lažljivi rančer uspeva da prevari vlasnike farme na kojoj živi Toto i ubedi ih da se klade u borbi petlova. Na taj način će Toto moći da trenira kako bi pobedio strašnog petla Bankivoida, šampiona nad šampionima, znajući da će  odlepršati od sudbine na farmi i njenih stanovnika Toto će morati da odraste u hrabarog i borbenog petla.

Projekcije:

21-24. novembar u 17:30h

26. novembar u 15:30h

29. novembar u 17:30h

 

MATILDA

Valjevo

Foto ilustracija: Valjevskaposla

Sadržaj:

U sumrak carske Rusije rodila se jedna od ljubavi koje menjaju svet. Primabalerina Boljšoj teatra Matilda Kšesinska i poslednji ruski car Nikolaj Aleksandrovič, u vrtlogu strasti, umetnosti i zabranjene ljubavi stvorili su legendu koja prevazilazi sve granice vremena i prostora. Izbor srca uvek je ispravan, ali sme li se njime voditi i vladar imperije na kolenima. Da li je moguća ljubav plemića plave krvi i obične plesačice? “Matilda” je kontroverzna istorijska saga, zasnovana na istinitoj priči o naličju ruskog carskog dvora, poslednjim danima najveće moderne svetske imperije, ali i o baletu, stvaranju čuvenog Boljšoj teatra i ljubavi koja nikada ne umire.

Projekcije:

25. i 26. novembar u 17:30h

 

OTKAČENE TRUDNICE

Valjevo

Foto ilustracija: Valjevskaposla

 

Sadržaj:

Avril i njena majka Mado su potpune suprotnosti, što priču čini još zanimljivijom. Avril ima 30 godina, udata je, i ima redovan posao, dok njena majka, večita tinejdžerka, bezbrižna i drska, ima drugačiji stil života i sistem vrednosti. Ali kada njih dve ostanu u drugom stanju u isto vreme, sukob je neizbežan. Mado nije spremna da postane baka, dok Avril ne može da zamisli svoju majku kao… novopečenu mamu!

Projekcije:

21. do 29. novembra u 20:00h

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.