Reporteri VAmateri: Četvrti plesni petak na Gradskom trgu

Sa lica mesta fotografije šalju naši “Reporteri VAmateri”.

Svakog petka od 20 do 22h na Gradskom trgu održava se plesno veče. Organizatori su Plesni studio RMP i Dom kulture „Izvor“ Valjevo. Instruktori plesa uče posetioce kako da započnu prve prave korake standardnih i latinoameričkih plesova.
Posetioci uživaju i svakog petka dolaze da ponove stare i nauče nove korake na ovim plesnim časovima na otvorenom

 


Valjevskaposla su uvela posebnu karticu pod nazivom „Reporteri VAmateri s lica mesta javljaju“, u kojoj ćete (po)moći da svojim fotografijama skrenete pažnju našim ostalim sugrađanima na dešavanja oko vas, ukažete na problematiku sa kojom se susrećete, pohvalite nečiji rad, ili jednostavno zabeležite fotoaparatom odnosno mobilnim telefonom nešto interesantno što mislite da vredi pomena.

U susret zajedničkoj akciji vas i nas, pišite nam i šaljite svoja foto zapažanja na email adresu [email protected], sa naznakom „Reporteri VAmateri“ ili u inbox naše Facebook stranice Valjevskaposla.


 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.