Reporteri VAmateri: PSD Magleš – Ovčar 985 m

Sa lica mesta fotografije šalju naši “Reporteri VAmateri”.

Ovčar je planina u zapadnoj Srbiji čiji se vrh 985 m nalazi oko 10 kn zapadno od centra Čačka. Zajedno sa planinom Kablar pravi Ovčarsko-kablarsku klisuru ,kroz koju protiče Zapadna Morava. Po pričama na planini Ovčar se davno nalazio vulkan koji je sada ugašen.

Valjevo

Valjevo

Planinari PSD Magleš  ( 5 planinara)su na poziv planinara iz P.D. Kablar iz Čačka učestvovali na usponu na Ovčar,naša planinarka Maša ( 80 godina) bila je među najstarijim učesnicima uspona.

Pogled sa vrha Ovčara na meandre morave je za pamćenje.

Valjevo

Valjevo

Pri silasku planinari su posetili manastir Sretenje.

Valjevo

Prelaz preko visećeg mosta.

Valjevo

 


Valjevskaposla su uvela posebnu karticu pod nazivom “Reporteri VAmateri”, u kojoj ćete (po)moći da svojim fotografijama skrenete pažnju našim ostalim sugrađanima na dešavanja oko vas, ukažete na problematiku sa kojom se susrećete, pohvalite nečiji rad, ili jednostavno zabeležite fotoaparatom odnosno mobilnim telefonom nešto interesantno što mislite da vredi pomena.

U susret zajedničkoj akciji vas i nas, pišite nam i šaljite svoja foto-zapažanja u inbox naše Facebook stranice Valjevskaposla, ili na e-mail adresu [email protected], sa naznakom “Reporteri VAmateri”.


 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.