Revakcinisano preko pet hiljada građana

Od 10. do 22. februara na vakcinalnom mestu u hotelu „Grand“ Dom zdravlja Valjevo je vakcinom „Sinofarm“ revakcinisao 5.430 građana. Cepivom „Fajzer-Biontek“ je od početka imunizacije revakcinisano 240 ljudi.

Dom zdravlja Valjevo

U novom krugu vakcinacije u hotelu „Grand“ je imunizovano 2.950 građana: 1.850 kineskim „Sinofarmom“, 892 ruskim „Sputnjik V“ i 230 američko-nemačkom „Fajzer-Biontek“ .

Od početka vakcinacije u Valjevu je prvu dozu primilo 11.245 ljudi. Prvu dozu „Sinofarma“ primilo je 9.575 građana, „Sputnjika V“ 1.122, a „Fajzer-Bionteka“ 548.

Revakcinacija i vakcinacija se realizuju po spiskovima dobijenim iz Beograda, a građani su o terminima obavešteni preko SMS poruka i imejla.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.