Sajam zapošljavanja u organizaciji valjevske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje biće održan u petak, 14. juna, od 10 časova, u Hotelu Grand. Na osnovu do sada registrovanih prijava potreba, na Sajmu će oko 27 poslodavaca ponuditi oko 205 slobodnih radnih mesta.

Valjevo

Sa jednog od prethodnih Sajmova zapošljavanja u Hotelu Grand u Valjevu

Kako je saopšteno iz ovdašnje filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, traženi su radnici u proizvodnji, prehrambenoj industriji, turizmu i ugostiteljstvu, zatim prodavci, savetnici u osiguranju, komercijalisti, vozači, pekari, radnici građevinske i grafičke struke, kao i stolari, šivači, poštari, građevinski i inženjeri tehnologije i drugi.

“Poslodavci su iskazali potrebu za zapošljavanjem lica svih stepena stručnosti i obrazovnih profila, osim zanimanja iz oblasti prosvete. Na Sajmu će poslodavci biti u mogućnosti da iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike. Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata, mogućnost dodele finansijskih sredstava i korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju”, navodi se u saopštenju Nacionalne službe za zapošljavanje – Filijale Valjevo, kojim je najavljeno održavanje Sajma zapošljavanja.