Sajam zapošljavanja u petak

Sajam zapošljavanja u organizaciji valjevske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje biće održan u petak, 14. juna, od 10 časova, u Hotelu Grand. Na osnovu do sada registrovanih prijava potreba, na Sajmu će oko 27 poslodavaca ponuditi oko 205 slobodnih radnih mesta.

Valjevo

Sa jednog od prethodnih Sajmova zapošljavanja u Hotelu Grand u Valjevu

Kako je saopšteno iz ovdašnje filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, traženi su radnici u proizvodnji, prehrambenoj industriji, turizmu i ugostiteljstvu, zatim prodavci, savetnici u osiguranju, komercijalisti, vozači, pekari, radnici građevinske i grafičke struke, kao i stolari, šivači, poštari, građevinski i inženjeri tehnologije i drugi.

“Poslodavci su iskazali potrebu za zapošljavanjem lica svih stepena stručnosti i obrazovnih profila, osim zanimanja iz oblasti prosvete. Na Sajmu će poslodavci biti u mogućnosti da iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike. Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata, mogućnost dodele finansijskih sredstava i korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju”, navodi se u saopštenju Nacionalne službe za zapošljavanje – Filijale Valjevo, kojim je najavljeno održavanje Sajma zapošljavanja.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.