Saobraćajna nezgoda u Ulici Jakova Nenadovića – Srećom bez teže povređenih!

Jutros oko 7 časova, u Ulici Jakova Nenadovića dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj, srećom, nije bilo nastradalih ni teže povređenih osoba. Kako Valjevska posla nezvanično saznaju, dve osobe ženskog pola su lakše povređene.

Saobraćajna nesreća u Ulici Jakova Nenadovića / Izvor: Facebook

Do nesreće je došlo kada je “Lastin” autobus, iz za sada nepoznatih razloga, prešao u suprotnu kolovoznu traku, udario u parkirani crveni “Yugo” i zaustavio se na par metara od kuće na uglu Ulice Mila Pantića, koja spaja Ulicu Jakova Nenadovića i Šabački put. Autobus se prevrnuo “do pola”, a do potpunog prevrtanja autobusa verovatno bi došlo da nije bilo drveta na raskrsnici, što je sprečilo dalje prevrtanje.

Žitelji tog dela grada kažu da je jutros bila gusta magla i da je kolovoz na nekim delovima tog puta ujutru klizav. Dalja istraga će utvrditi razloge zbpog kojih je došlo do ove nezgode u kojoj srećom nije bilo žrtava.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.