Saopštenje SNS-a povodom teksta na portalu Kolubarske.rs

“Povodom objavljenog članka na portalu „Kolubarske.rs“ u kojem se, kako primećujemo, „glasno brine“ o trenutnom statusu valjevskog odbora Srpske napredne stranke, imamo potrebu da zarad ovdašnje javnosti razjasnimo neke činjenice i time prekinemo dalja spinovanja kojima je ovaj portal poslovično sklon, bar kada je u pitanju delovanje najveće političke stranke u Srbiji.

Već i sam naslov članka „Raspušten Gradski odbor SNS u Valjevu“ govori da je tendenciozno „izveštavanje“ portala „Kolubarske.rs“ i ovoga puta nadjačalo gole činjenice koje su, da su novinari istog to iskreno želeli, još 30. oktobra 2020. godine mogli imati i iste koristiti na korektan, novinarski način.

Naime, Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu raspušten je odlukom predsednika stranke, Aleksandra Vučića, 30. oktobra 2020. godine i tom prilikom za poverenika je imenovana Jelena Nikolić Lekić. Ta odluka, koja je inače zavedena, sa sve pečatom i potpisom i danas postoji u dokumentaciji naše administrativne službe, pa u tom smislu nikakvih spekulacija ne može biti, čak ni za pojedine lokalne portale kojima je fabrikovanje istine kroz zamenu teza i plasiranje poluinformacija odavno postala praksa.

Dakle, sve do Izborne skupštine Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Valjevu, koja će biti održana kada Izvršni odbor stranke bude smatrao da je to najcelishodnije, Povereništvom će rukovoditi, baš kao što to čini i sada, poverenik. Da je u poslednjih nekoliko meseci dosta toga već urađeno kada je stranačka infrastruktura u pitanju, ilustruje upravo ogroman priliv novih mladih ljudi koji se svakodnevno učlanjuju u Srpsku naprednu stranku. Novu energiju koju su stranački aktivisti, očigledno, već prepoznali u radu valjevskog povereništva valorizovaćemo i kroz najavljeni dolazak nemačkih investitora u Valjevo, pritom ne zanemarujući još angažovaniju borbu protiv svetske pandemije (Kovid-19) na ovim prostorima. Sve su to zadaci koje nameravamo da realizujemo tokom ove kalendarske godine. Nemamo ni najmanju sumnju da će i građani Valjeva taj trud umeti da prepoznaju na adekvatan način. U vremenu koje sledi tek ćemo imati čime da se pohvalimo i na šta da budemo ponosni. Očekujemo da će i cenjeni novinari na iskren način svedočiti novim ambicioznim poduhvatima Srpske napredne stranke sa namerom da objektivno informišu ovdašnju javnost!”

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.