Šest medalja na kupu Bakra u Boru

Poslednjeg dana septembra održan je 41 Bakar kup u Boru, na kojem je nastupilo 37 klubova iz Bugarske, Rumunije i Srbije sa 450 takmičara u raznim karate kategorijama. Na ovom turniru koji je jedan od najstarih karate turnira u Srbiji, Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa 4 takmičara u 6 disciplina. Naši takmičari pokazali su da postepeno ulaze u takmičarsku formu što je rezultiralo i dobrim rezultatima. Ana Živanović osvojila je zlatnu, srebrnu i bronzanu medalju, Iva Filipović srebro, Anja Nikolić srebro i Lazar Aćimović bronzu. Udaljenost Bora učinila je da naša ekipa bude skromna ali svi takmičari su dostojanstveno prestavljali svoj klub, grad i trenersku školu KK 014 iz koje godinama unazad izlaze veoma kvalitetni takmičari i šampioni.

Bor

Uprava kluba i trenerski tim: Marina Goloskoković, Milan Lepojević, Predrag Branković i Vladan Živanović, pozivaju sve zainteresovane devojčice i dečake koji žele da treniraju karate da to učine sa nama. Utorak i petak fiskulturna sala Gimnazije od 20 časova.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.