Snežna vejavica zahvatila mionički kraj – Predsednik Opštine Mionica Boban Janković sinoć na terenu sa ekipama zimske službe

Predsednik Opštine Mionica Boban Janković na terenu je sa ekipama zimske službe koje čiste puteve na čitavoj teritoriji opštine. Tri ekipe sa dva skipa i kamion su na terenu od popodnevnih časova, kada su i počele padavine, ali snežni vihori neprestano stvaraju nov pokrivač. Mašine su u Ključu, Rajkoviću, Robajama, Golupcu, Krčmaru, Toliću, Brežđu, Osečenici, Gornjem Lajkovcu, Struganiku, Planinici pa nastavljaju dalje kako bi stigli u svako mesto.

Mionica-Zimska-sluzba-na-terenu-Boban-Jankovic-3

Zimska služba na terenu / Foto: Opština Mionica

“Naše zimske službe rade bez prestanka. Cilj je da sve funkcioniše uprskos otežanim vrmenskim uslovima. Putevi moraju biti prohodni. Činimo sve kako bi ustanove i službe radile normalno. A ja ću i večeras biti sa vrednim radnicima kojima smo doneli hranu jer neprestano rade na čišćenju. Stići ćemo do svakog sela i svakog čoveka”, rekao je Boban Janković, koji je od radnika zimske službe tražio dodatni angažman kako bi se putevi održali prohodnim.

Mionica-Zimska-sluzba-na-terenu-Boban-Jankovic-1

Predsednik Opštine Mionica Boban Janković na terenu obilazi radnike / Foto: Opština Mionica

Iz poslovnice Elektrodistribucije u Mionici kažu da je sa snabdevanjem električnom energijom sve stabilno, ali da su oni u pripravnosti ukoliko dođe do nekih smetnji.

Svi građani na teritoriji Opštine Mionica koji imaju problema sa prohodnosti puteva i dr. mogu se obratiti opštinskom “kol” centru besplatnim pozivom na broj 0800-50-50-55.

Mionica-Zimska-sluzba-na-terenu-Boban-Jankovic-2

Predsednik Opštine Mionica Boban Janković na terenu obilazi radnike / Foto: Opština Mionica

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.