SNS na izbore u Valjevu izlazi u koaliciji sa SPS-om, Zavetnicima i još osam stranaka!

Srpska napredna stranka u Valjevu saopštila je da će na lokalnim izborima 2. juna, učestvovati sa listom “Aleksandar Vučić – Valjevo sutra”, sa koalicionim partnerima sa kojima je danas potpisan sporazum: Socijalističkom partijom Srbije, Partijom ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda, Srpskom strankom Zavetnici, Srpskom radikalnom strankom, Zdravom Srbijom, Socijaldemokratskom partijom Srbije, Narodnom seljačkom strankom, Jedinstvenom Srbijom, Pokretom socijalista i Srpskom narodnom partijom.

Koalicija Aleksandar Vučić - Valjevo sutra

“Srpska napredna stranka će zajedno sa svojim koalicionim partnerima početi prikupljanje potpisa podrške listi “Aleksandar Vučić-Valjevo sutra” danas u 15 časova, u prostorijama Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije u Valjevu.

Pozivamo Valjevce da pruže podršku ovoj jedinstvenoj listi i pokažu kojim putem Valjevo treba da ide!

Za pobednički tim i još bolje rezultate! Da nastavimo da gradimo, otvaramo nova radna mesta, razvijamo naš grad i gledamo ispred sebe, u bolju budućnost!

Za Valjevo sutra!”, navodi se u saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply