SNS sa koalicionim partnerima predao izbornu listu – Lazar Gojković kandidat za gradonačelnika Valjeva

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu sa svojim koalicionim partnerima, prvi je predao Gradskoj izbornoj komisiji potpise podrške za listu “Aleksandar Vučić – Valjevo sutra”, za lokalne izbore koji su zakazani za 2.jun 2024. godine. Nosilac liste je Lazar Gojković, predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo i kandidat za gradonačelnika, koji je i u prethodnom periodu obavljao tu funkciju.

Predaja liste

“Potpisi podrške prikupljeni su u rekordnom roku i to je najbolji pokazatelj šta naši sugrađani misle o politici predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, Srpske napredne stranke na čelu sa Milošem Vukčevićem, nosiocu liste Srpske napredne stranke “Aleksandar Vučić – Valjevo sutra” Lazaru Gojkoviću, kao i ostalim predloženim kandidatima za odbornike u Valjevu”, navodi se u saopštenju za javnost GrO SNS Valjevo.

“Upravo smo predali listu “Aleksandar Vučić- Valjevo sutra”, koju su u velikom broju podržali svojim potpisima građani Valjeva. Ova lista je okupila široku koaliciju stranaka, koje deluju u našem gradu i kojima je zajedničko to što žele da Valjevo nastavi ubrzani razvoj! Želim da se zahvalim svima koji su podržali našu listu i da pozovem građane Valjeva da izađu na izbore 2. juna i svoj glas daju listi “Aleksandar Vučić – Valjevo sutra”, jer to je glas podrške za nastavak svega onoga što smo započeli, uradili i što nas tek čeka”, poručio je nosilac liste Lazar Gojković.

Kako se ističe u saopštenju, na listi za lokalne izbore “Aleksandar Vučić – Valjevo sutra“, koju čini 51 kandidat, zastupljeni su lekari, penzioneri, sportisti, radnici u kulturi i mnogi drugi, a svi do jednog vredni, odgovorni ljudi, koji su ostvarili značajne rezultate u svojim profesijama i spremni da pomognu u viziji za bolje sutra!

“Za Valjevo sutra! Živelo Valjevo! Živela Srbija! “, poručuje se na kraju.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply