SNS: Pet razloga koji čine Valjevo još boljim – Brza saobraćajnica

Da li znate da je životni san mnogih Valjevaca nedavno ostvaren?

Put

Brza saobraćajnica od životnog je značaja za opstanak Valjeva, za njegov razvoj, život i budućnost. Njeno povezivanje sa auto-putem “Miloš Veliki” će uskoro biti realizovano.

Put2

Na zadovoljstvo građana Valjeva i stanovnika zapadne Srbije, za saobraćaj je otvorena deonica brze saobraćajnice Iverak-Lajkovac do petlje “Divci”, ukupne dužine 12 kilometara.

Put4

Radovi na izgradnji brze saobraćajnice Iverak-Lajkovac su u toku, a dužina ove deonice je 18, 3 kilometra, sa po dve trake u oba smera i projektovana je za brzinu do 100 kilometara na sat.

Put5

Izgradnja Južne obilaznice oko Valjeva u dužini od približno pet kilometara realizovaće se u dve faze. Prvi deo u dužini od oko 2,2 kilometra, kojim je predviđena petlja na priključenje sa budućom brzom saobraćajnicom Iverak – Lajkovac i drugi deo obilaznice u dužini od oko 2,8 kilometara, sa planiranom regulacijom reke Kolubare.

Putt

Zahvaljujući predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i Vladi Republike Srbije, Valjevo će brzom saobraćajnicom postati centar zapadne Srbije.

https://www.instagram.com/reel/C63VOpor54i/?igsh=MXJ1a3ZybzNwemo4Yg==

Obećali smo i ispunili.

Da radimo i da gradimo. Za Valjevo sutra!

GrO SNS Valjevo

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply