SNS: “Propali političar Dragan Đilas u pokušaju vaskrsenja nije dobro došao”

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo oglasio se saopštenjem za javnost nakon posete lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i Marinika Tepić, koji su na štandu Gradskog odbora SSP Valjevu u centru grada održali i konferenciju za medije. Saopštenje valjevskih naprednjaka prenosimo u celosti.

SNS

“Gradski odbor Srpske napredne stranke izražava duboku zabrinutost zbog nepromišljenih i očajničkih poteza uništitelja celokupne privrede Srbije, a samim tim i našeg Valjeva, Dragana Đilasa i njegovih vernih saučesnika.

Licemerno je da neko ko je godinama bio na vlasti i kome je vlast služila isključivo za lično bogaćenje, sada drži slovo o razvoju Srbije, a po najmanje grada na Kolubari.

Podsećamo naše građane, da je tokom vladavine Dragana Đilasa naša zemlja bila na rubu propasti. Narod ponižen, u bedi, bez posla, u strahu od svakog narednog dana, strepeći za živote svojih porodica koje nisu mogli da prehrane. Uništena je celokupna privreda građana decenijama, a srednja klasa nestala je zauvek.

I upravo interesantno je da po rečima Dragana Đilasa on od svojih prijatelja sada čuje o Valjevu, gradu čiju je privredu sopstvenim nečinjenjem doveo do nivoa totalne propasti. I sada nakon 20 godina kao prosvetljen dolazi u Valjevo bez trunke srama, uzdignute glave čovek bez morala, čovek kome ništa nije sveto. A, šta je to što bi taj isti Đilas i Đilasovci učinili za Valjevo. Očigledno je da bi svojim delovanjem urušili istorijsku šansu da Valjevo stane na čvrste noge.

U Valjevu se danas radi i gradi zahvaljujući dobroj politici Srpske napredne stranke na čelu sa našim predsednikom Aleksandrom Vučićem. A, koji su planovi Dragana Đilasa, to još nismo čuli. Očigledno je da bi Dragan Đilas ukidao izgradnju puteva, isterao investitore, a novac za svoje “ambiciozne planove” koje još uvek niko čuo nije jer ne postoje, verovatno bi dodao na neki svoj konto. E, to Valjevci neće dozvoliti i to su mu pokazali danas na skupu u Valjevu sa oko dve desetine pristalica koji su verujemo došli iz čiste znatiželje.

Valjevo nećemo dati, jer Valjevo je na danas na pravom putu, u Valjevu se radi i gradi i gradiće se sve više i više, a ovaj propali političar u pokušaju vaskrsenja nije dobro došao i da ima malo morala ne bi se više nikada vratio u grad na Kolubari, jer Valjevci ne zaboravljaju.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo”.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply