SNS: Snažna podrška predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi protiv kriminalnih grupa

Okružni odbor Srpske napredne stranke oglasio se saopštenjem za javnost u kojem daju svoju snažnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi protiv kriminala. Saopštenje prenosimo u celosti:

Srpska napredna stranka“Okružni odbor Kolubarskog okruga Srpske napredne stranke pruža snažnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi protiv kriminalnih grupa, tajkuna i mafijaških klanova, koji pokušavaju da destabilizuju našu državu. Pretnje predsedniku i njegovoj porodici neće zaustaviti obračun sa kriminalnim grupama i njihovim nalogodavcima jer mafija ne sme biti jača od države.

Takozvani opozicioni lideri pridružili su se Belivuku nazivajući ga svedokom, i pored toga što dobro znaju da se radi o kriminalcu, koji je suočen sa dokazima za brojna monstruozna ubistva i zločine.

Za razliku od njih, naš predsednik Aleksandar Vučić je čovek koji se svakodnevno bori za bolju budućnost naše dece, koji je izvukao Srbiju iz bankrota i dogovorene “privatizacije”, vratio joj obraz, čast i ponovo je pozicionirao na mapu Evrope i sveta.

I zato danas poštena i hrabra Srbija, složnija nego ikada stoji uz svog predsednika Aleksandra Vučića .

Okružni odbor Srpske napredne stranke kolubarskog okruga stajaće uz svog predsednika na jedinom i pravom putu napretka i razvoja naše države.”

Srpska napredna stranka
Okružni odbor Kolubarskog okruga

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.