Damir Crepulja i Marko Bolović novi igrači u VK Valjevo

Član Prve A lige Srbije, VK Valjevo će u novu sezonu ući znatno pojačan dvojicom iskusnih igrača, Damirom Crepuljom (37) i Markom Bolovićem (30).

.jpg

Bivši reprezentativac Srbije i Crne Gore koji trenutno igra za reprezentaciju Gruzije, levoruki Damir Crepulja će biti najveće pojačanje Valjeva. Iskusni internacionalac, koji je bio u čuvenoj ekipi kotorskog Primorca kada je ovaj klub 2009. osvojio titulu klupskog prvaka Evrope, predvodiće Valjevo u Prvoj A ligi sledeće sezone koja startuje 25. septembra.

-ШАДВА5Nekadašnji igrač Šapca, Vojvodine i Radničkog, Marko Bolović je još jedan iskusni vaterpolista koji će pomoći mladim snagama Valjeva u novoj sezoni. Pored domaćih, braće Luke i Đorđe Gligorijević, Ilije Ristića, juniora Avramovića i Jovanovića, zatim proverenih došljaka Stefana Ristića, Konatara, Stojanovića i Talaje, to će biti sastav koji će se boriti za gornji deo tabele u Prvoj A ligi.

Važno je zabeležiti i veliki uspeh dečaka Valjeva, rođenih 2006. godine i mlađih, koji su se pod komandom Jovana Serafimovića plasirali za završnicu prvenstva Srbije koja se ovog vikenda održava u Novom Sadu. Predvođeni talentovanim Avramovićem i Jovanovićem, Valjevo će biti u grupi sa Vojvodinom, drugim timom Partizana i Tašom. Inače mladi Valjevci su pravo na učešće u Novom Sadu izborili osvajanjem drugom mesta na regionalnom takmičenju u SRC “Petnica” u konkurenciji Valisa, Naisa i Šapca.

© Sreten Pantelić

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.