SNS Valjevo: Zdravlje nam je prioritet

“Zdravlje jedne nacije, najvažniji je faktor postojanja, ali i opstajanja. Zdravlje je deo životnog standarda i ulaganje u zdravstveni sistem, jedan je od prioriteta Srpske napredne stranke na čelu sa Aleksandrom Vučićem, u narednom periodu”, rekao je Lazar Gojković, nosilac liste “Aleksandar Vučić-Za našu decu“ i kandidat za gradonačelnika Valjeva.

Lazar Gojković, kandidat SNS za gradonačelnika Valjeva

Naglasivši da je zdravlje Valjevaca na prvom mestu i da će sva pažnja biti usmerena ka tome, Lazar Gojković je podsetio da će uskoro biti završeni radovi na Domu zdravlja, ali i započeta rekonstrukcija zgrade Stomatologije. Pored toga, po njegovim rečima, uskoro bi trebalo da bude rekonstruisana i Bolnica. Time bi Valjevci dobili jedan moderan i funkcionalan bolnički kompleks, koji bi medicinskom i nemedicinskom osoblju omogućio lakše uslove rada, a Valjevcima bolje uslove za lečenje.

“Koliko je važno državno zdravstvo imali smo priliku da vidimo tokom epidemije virusa Korona, odnosno prvog, udarnog talasa koji je zahvatio Valjevo kao jedno od prvih žarišta. To nam je dodatni podstrek, da realizujemo sve planirano i pomognemo naš zdravstveni sistem, zbog zdravlja i opstanka svih nas i sve naše dece”, naglasio je Gojković.

 

GO SNS Valjevo

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.