SPS u Valjevu predao izbornu listu – Đorđe Milanović kandidat za gradonačelnika

Gradski odbor Socijalističke partije u Valjevu, sa svojim koalicionim partnerima iz Jedinstvene Srbije, predao je Gradskoj izbornoj komisiji listu podrške građana za predstojeće lokalne izbore, a prvi na listi i kandidat za gradonačelnika je Đorđe Milanović (35), zato što je Savestan, Posvećen i Sposoban, saopštili su valjevski socijalisti. Milanović je, kako se navodi, predao listu u pratnji velikog broja novih mladih lica, kandidata za odbornike, i Darka Kostića, kandidata za poslanika u Narodnoj skupštini.

U saopštenju za javnost se kaže da je Gradski odbor SPS-a velikom podrškom građana Valjeva prikupio i više od zakonski obaveznog broja potpisa, što dovoljno govori o poverenju koje naši sugrađani imaju u našu partiju i podršci koju pružaju našoj podmlađenoj i perspektivnoj selekciji Savesnih, Posvećenih i Sposobnih kandidata za odbornike u valjevskom parlamentu.

“Socijalistička partija Srbije u Valjevu na lokalne izbore pred građane izlazi sa novim timom mladih, a već dokazanih, kvalitetnih ljudi, koji u svojim karijerama beleže ozbiljne rezultate. Oni su Savesni, Posvećeni i Sposobni. Obavljajući odgovorne funkcije pokazali smo da umemo da čujemo i saslušamo naše sugrađane i da rešavamo njihove probleme. Na našoj listi su isključivo oni koji su spremni da se bore za interese svake Valjevke i svakog Valjevca. Mi hoćemo da radimo na zadovoljstvo svih naših sugrađana i da iza nas ostanu dela kojima će se ponositi dolazeće generacije”, prenete su Milanovićeve reči prilikom predaje liste.

U saopštenju su izneti i Milanovićevi biografski podaci: Rođen je 1984. godine u Valjevu. Inženjer je mašinstva i master ekonomista. Od 2016. godine je direktor JKP “Vodovod Valjevo”. Posle prve godine rukovođenja uspeo je da “Vodovod” iz gubitaškog pretvori u preduzeće koje posluje u višemilionskom plusu. Pre “Vodovoda” bio je direktor “Vidraka”, gde se takođe iskazao kao rukovodilac i izuzetan borac za čistoću grada, a obavljao je i funkciju načelnika Odeljenja za inspekcijske poslove. Uspešan je i u svojim angažmanima u valjevskim sportskim klubovima – predsednik je OK VA014, sa kojim je stigao do Super lige, a sa BK Metalac osvojio je titulu šampiona Srbije.

Kako je istaknuto, sastav kandidata za Skupštinu grada Valjeva, njihove profesije, kredibilitet koji uživaju u lokalnoj zajednici, spremnost da zasuku rukave i late se posla, dovoljni su razlozi i preporuke zašto građani mogu i treba u budućnosti da račinaju na SPS.

“Na našoj listi, pored ljudi od struke i nauke, nalaze se i brojne nestranačke ličnosti. Neke od njih su poznati valjevski hirurg dr Saša Žunjić i građevinski inženjer Đorđe Malešević, zatim legenda valjevskog boksa Dragan Danić, kao i mlada Ivana Bojičić, dipl. master hemičar i uspešna “Srbijankina” odbojkašica”, navodi se u saopštenju za javnost GrO SPS Valjevo.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.