SSP: Skupština grada Valjeva sazdana je od ucena, straha i obmana

Juče konstituisana Skupština grada Valjeva sazdana je od ucena, straha i obmana koji razaraju našu državu i naš grad već dugo vremena. Gledaćemo sada neka “nova lica”, koja će nastaviti da nam govore da živimo u zlatnom dobu, slušaćemo jeftine demagoške traktate naučene napamet, a svi znamo da se oni neće pitati ni za šta, niti će odlučivati o bilo čemu, saopšteno je iz IO SSP Valjevo.

“Smatramo da nema potrebe da se bavimo kadrovskim rešenjima u okviru gradskih struktura koja su juče objavljena, jer svi znamo da ih ova vlast nikada nije imala, niti će ih imati. Ne zanima nas da li će se u naše ime ponovo donositi odluke u Ubu, na Divčibarama, ili ćemo sada postati feud sela Divci, suština je ista, zar ne? Neće nam pomoći ni tvitovanja, ni šerovanja, ni kafanska ogovoranja, ni preterana mudrovanja, već odlučna akcija kojom ćemo demontirati jedan nakaradni sistem i poslati ga na smetlište istorije. Zato vas pozivamo da nam se pridružite na trnovitom putu Slobode i Pravde, jer to je jedini ispravan put, koji će nam obezbediti bolju budućnost koju želimo da ostavimo generacijama koje dolaze posle nas”, navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

Još se kaže da niko od nas nema više ni vremena ni prava da bude nemi posmatrač svega što se oko nas dešava, čekajući da se nešto desi samo od sebe, kao i da je uzaludno gajiti nade da će se oni umoriti ili da će sami otići. Rešenje je, prema SSP-u, da svi zajedno stanemo na kraj poniženju i da demokratskim putem vratimo ono što nam je oteto, a to su naši životi, naša država i naš grad!

“Stranka slobode i pravde nema dilemu – nijedna sila i bahata vlast nije jača od odlučnog i hrabrog građanina, koji je, kao takav, nepobediv”, poručeno je u saopštenju IO SSP Valjevo.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.