Sutra Dan otvorenih vrata u Policijskoj upravi u Valjevu

Dan otvorenih vrata u Policijskoj upravi u Valjevu biće organizovan u četvrtak, 5. jula, u 12 časova, kada će svi zainteresovani građani i potencijalni kandidati imati priliku da se informišu o upisu u Centar za osnovnu policijsku obuku.

Tokom Dana otvorenih vrata, koji se sprovodi u saradnji Ministarstva unutrašnjih poslova – Odeljenja za stručno obrazovanje i obuku, policijskih uprava i Misije OEBS-a u Srbiji, svi kandidati koji su se prijavili na konkurs, ili koji to planiraju, moći će da saznaju sve informacije u vezi sa konkursom za osnovnu policijsku obuku, počev od opštih uslova neophodnih za kandidate, kao i kako izgleda postupak izbora kandidata i sam kvalifikacioni ispit.

Takođe, građani će moći da saznaju sve o policijskoj profesiji, o selekciji i obuci u Centru za osnovnu policijsku obuku, kao i o svemu što ih očekuje na putu da postanu policijski službenici.

Svi zainteresovani Valjevci pozivaju se da u četvrtak, 5. jula, u 12 sati, dođu u veliku salu u Policijskoj upravi u Valjevu, gde će biti organizovan Dan otvorenih vrata.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.