Svečano otvorene 34. Tešnjarske večeri

Svečanim podizanjem zastave na Trgu Živojina Mišića, počele su 34. Tešnjarske večeri. Iako su prilike u godini za nama sprečile da se realizuju mnogi planovi, projekti i manifestacije, ove godine grad Valjevo nastavio je tradiciju održavanja Tešnjarskih večeri. Čast da svečano podignu zastavu i time ozvaniče početak ovogodišnjih Tešnjarskih večeri, pripala je Vaterpolo klubu „Valis“ Valjevo.

Otvaranje-Tesnjarskih-veceri-1-1„Čast nam je što u ime kluba možemo da učestvujemo na ovoj manifestaciji, da predstavljamo Vaterpolo klub „Valis“ koji učestvuje u Super ligi Srbije. Iskoristio bih ovu priliku da vas pozovem da nam naredne sezone budete podrška u najjačoj ligi u Srbiji i poželeo bih da uživate ovih nekoliko dana na Tešnjarskim večerima, naročito zbog toga što prošle godine nismo imali priliku za to. Još jednom, Vaterpolo klub „Valis“ vam želi prijatno veče i lep provod“, rekao je član Vaterpolo kluba Boris Ičagić.

Nakon podizanja zastave, festival je otvorio gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković.

Otvaranje-Tesnjarskih-veceri-3„Dobro veče poštovani sugrađani i dragi gosti Valjeva. Dobrodošli na 34. Tešnjarske večeri! Pandemija nas je sprečila da se prošle godine tradicionalno družimo u avgustu i iz tog razloga svi su željno iščekivali ovu godinu. Iskoristio bih ovu priliku da još jednom čestitam majstorima Vaterpolo kluba „Valis“, koji reprezentuju naš Grad na najbolji mogući način i želim im puno sreće u superligaškoj sezoni. Verujem da ćete u naredenih sedam dana pronaći programe po vašem ukusu i da ćemo u slavlju i zdravlju provesti ovu nedelju. Želim vam da večeras uživate u noći pod zvezdama“, poručio je gradonačelnik Lazar Gojković.

Otvaranje-Tesnjarskih-veceri-5

U ostatku večeri građani i gosti Valjeva će moći da uživaju u koncertu Leksington benda.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.